Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/webmar14/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 471

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/webmar14/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 471
Augimo analizė: Supreme gatvės aprangos neįtikėtina sėkmė

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/webmar14/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 881
Print this page
2017-12-12

Augimo analizė: Supreme gatvės aprangos neįtikėtina sėkmė

Autorius

Supreme turi slaptą ingridientą kurti tokį kultą kaip sekimas:

  • Daugiau nei 6 milijonai "Instagram" sekėjų;
  • Jų produktus perparduoda daugiau nei 1200% jų mažmeninės kainos;
  • Įkūrėjas, Jamesas Jebbia, kurio verslo grynoji vertė viršija 40 milijonų dolerių.

Šiandien ketinu parodyti jums, kaip "Supreme Niujorkas" išaugo iš vienos vietinės parduotuvės, kurią valdo riedlentininkai, į visame pasaulyje žinomą elektroninės prekybos prekės ženklą, kurio sekėjų skaičius didesnis nei kai kurių religijų.

"Supreme" turi daugiau virusinio turinio nei bet kuris kitas "didelis vardas", skirtas gatvės kultūrai ir riedlentėms, toks kaip:

  • Roxy;
  • Billabongas;
  • Quicksilver;
  • Volcom;
  • O'Neill.

Įkūrėjas James Jebbia atsisako atskleisti bet kokius konkrečius pajamų rodiklius visuomenei; tačiau jis atkreipia dėmesį į tai, kad "mūsų verslas yra toks pat geras, kaip ir bet kokio aukščiausio lygio dizainerio".

Iš žemiau pateiktos "Google" tendencijų ataskaitos galite matyti, kad visame pasaulyje domėjimasis "Supreme" prekės ženklu nuolat didėja:

SupremeZenkloZinomumoAugimas

Geriausia dalis? Supreme išaugo - ir toliau auga - be beprotiškų sumų išleidžiamų reklamai ar rinkodarai.

Tai reiškia, kad galite tai padaryti ir savo el. prekybos versle.

Pradėkime!

Svetainės srauto šaltiniai kuriuos Supreme naudoja kulto kūrimui

"Supreme" yra gatvės aprangos prekės ženklas, kuris 1994 m. prasidėjo kaip "Skateboarding" parduotuvė Niujorke.

Prekės ženklas gamina drabužius, orientuotus į savo "raudonosios dėžutės" logotipą, kuris yra šokiruojančiai paprastas, išaugęs iš riedlenčių prekybos ir skatinamas prekės ženklo sugebėjimo sukurti norą.

Štai kaip Supreme gauna didžiąją dalį savo interneto srauto.

Tinklapio srauto saltiniai

Supreme priklauso nuo tiesioginio ir paieškos srauto kaip pagrindinių svetainės lankytojų įgijimo šaltinių.

"Supreme" yra labiausiai parduodama drabužių prekė pasaulyje. Drabužiai, kuriuos jie gamina, yra statistiškai didesnė tikimybė, kad jų vertė bus didesnė nei daugelio kitų kompanijų pasaulyje.

Štai devyni e-commerce rinkodaros patarimai, kuriuos galite pritaikyti savo versle, kad padidintumėte savo sekamumą, produktų paklausą ir tiesioginį srautą į svetainę.

 

[Patarimas #1]  RIBOTO TIEKIMO METODAS, norint sukurti virusinį turinį aplink Jūsų prekės ženklą be "blogo"

Supreme produktų pristatymai yra galingi, o vartotojo sukurtas turinys aplink prekės ženklą yra pakankamas, kad leistų "Supreme" neinvestuoti didelių pinigų į mokamas reklamas. 

SupremePrekesZenkloZinomumas

 Štai viena iš daugelio internetinių bendruomenių, kurios sukuria virusinį turinį Supreme, be jų įsikišimo:

Supreme internetine bendruomene

Supreme Talk UK / EU (dar žinomas kaip SupTalk) yra didžiausia Europos Supreme fanų grupė. Tai taip pat yra didžiausia "Supreme" "Facebook" perpardavimo grupė.

Grupė prasidėjo 2012 m., Kai asociacijos nariai Adam Rose ir Peter Mitchell buvo nusivylę dėl Jungtinės Karalystės antrinės rinkos "Supreme" trūkumo, palyginti su JAV. Taigi jie pradėjo "SupTalk" Supreme gerbėjams pirkti, parduoti ir prekiauti "Supreme" produktais, nereikalaudami siuntimo išlaidų. "Supreme" sugebėjo surasti tokias grupes kaip "SupTalk" ir pagrindines naujienų svetaines su milijonais pasekėjų, tokių kaip "Hypebeast" ir "Highsnobiety", reklamuoti savo produktus, apribodamos savo produkcijos pasiūlą.

Kiekvieną savaitę apie tai, kaip / kada, ir kas dalyvauja "Supreme" produktų perpardavime, kaip ir šis, skelbiama daugybė straipsnių:

 Supreme droping straipsnis

 Pažvelgus į Supreme pagrindines nuorodas, galite pamatyti didžiulį gautų pasidalinimų kiekį ir jo iš pasidalinimų sugeneruotą srautą:

Social Engagement

Tiesą sakant, "Hypebeast" svetainė vienintelė sukūrė daugiau kaip 113 turinio įrašų apie "Supreme", kurių bendras kiekis viršijo 200 000 per pastaruosius metus. Vėlgi, tik vienas turinio ir impulso pavyzdys, sukurtas neprisidedant Supreme.

Bet nors dabar daugiau žmonių nei kada nors nori Supreme prekių, jie visada išlaikė tiekimo kontrolę ir niekada neišleido didelio kiekio prekių. Tai reiškia, kad paklausa tampa aukštesnė, nes tiekimas išlieka toks pats, pasireiškia pernelyg didelis šurmulys, kuris sukuria antrinę perpardavimo rinką, kai Supreme išleidžia naujus produktus. 

Supreme Perpardavimo Rinka

Norint pasiekti tokį virusinį pasiekiamumo lygį ir natūraliaivartotojo sukurtą turinį aplink jūsų prekės ženklą, reikia būti labai drausmingiems. Kai Supreme produktas parsiduoda gerai, jie niekadto nedaro tai dar kartą. Būtent tai sukuria šurmulį ir išpūstas perpardavimo kainas, kurios pasiekia net 1200% ar daugiau, pavyzdžiui: Supreme ispusta perpardavimo kaina

Kai Jūs darote daiktus mažesniais kiekiais, žmonės:

  • Pasijaučia ypatingais;
  • Nori prekės dar labiau;
  • Padidina vertę pirkėjui.

Nors daugelis kompanijų bando naudoti "Limited Edition" kaip pardavimo triuką, su "Supreme", jei nenusipirksite, niekada neturėsite galimybės vėl nusipirkti.

"Supreme" yra vienintelė bendrovė, kuri parduoda Supreme produktus (jie turi tik vieną mažmeninės prekybos platintoją "Dover Street Market") ir parduoda produktą tik per savo internetinę parduotuvę ir ribotas prekybos vietas visame pasaulyje

  • JAV: Niujorkas, Brooklynas, Los Andželas
  • Europa: Londonas, Paryžius
  • Japonija: Tokijas (Shibuya), Tokijas (Harajuku), Tokijas (Daikanyama), Nagoja, Osaka, Fukuoka

Kas savaitę kiekvieną ketvirtadienį "Supreme" pateikia naujų produktų į internetinę parduotuvę ir tarptautines mažmeninės prekybos vietas. Tačiau jie niekada nesako, kokios tai prekės bus.

Tai leidžia "Supreme" kiekvieną savaitę įgyti pagreitį ir natūralų srautą į savo svetainę per virusines bendruomenes, tokias kaip "SupTalk" ir pagrindines naujienų svetaines, tokias kaip "Hypebeast", nes jų gerbėjai nori sužinoti, kas bus naujo.

"Supreme" ribotos pasiūlos strategija sukūrė paklausos džiaugsmą, kuris vieną kartą buvo toks didelis, jog jie buvo priversti jų neparduoti dėl NIPD (New York policijos departamento) susirūpinimo visuomenės saugumu.

Perdeta paklausa

 

 

Trumpai drūtai: Tyčia lieskite kiekvieno produkto ribotą kiekį, kad būtų užtikrintas virusinio turinio kūrimas aplink jūsų prekės ženklą ("Supreme" riboja kiekvieno parduodamo produkto kiekį kuris priklauso nuo produkto).

 

[Patarimas #2] Labiausiai neįprastas PAGRINDINIO PUSLAPIO DIZAINAS pasaulyje, kuris priverčia visus vaikinus ir merginas tave persekioti.

"Supreme" svetainė labai skiriasi nuo daugelio mažmeninės prekybos atstovų pagrindinių puslapių. Jūs pastebėsite, kad "Supreme" naudoja "išnaikintą" svetainės temą, jungiančią minimalistinį požiūrį su "Too cool for shool", skatinančia lankytojus norėti sužinoti daugiau, o ne bombarduojant juos informacija.

Supreme pagrindinis puslapis

Prekės ženklo pradinį puslapį sudaro:

  • Jokio raginimo veikti mygtuko;
  • Išnaikintas minimalistinis dizainas;
  • Tik vienas grafinis atvaizdas → Jų logotipas.

Palyginus su kitais didžiaisiais prekės ženklų pagrindiniais tinklalapiais, "Supreme" tinklalapis yra labai skirtingas ir siunčia kitokią žinutę. Tiesiog greitai pažvelkite į "Nike" pagrindinį puslapį:

Nike pagrindinis puslapis

Akivaizdu, kokią žinią Supreme nori, kad lankytojai suprastų: jūs turite juos persekioti, jie jūsų nepersekios.

Trumpai drūtai: Ar toks pagrindinis puslapis tiks visiems? Žinoma ne; Tačiau, jei Jūs norite sukurti aukščiausios klasės prabangų prekės ženklą, tai Jūs turėtumėte atkreipti dėmesį į Supreme ("Supreme" tai daro su svetainės dizainu, kuris nepasikeitė nuo to laiko, kai jis buvo sukurtas 2006 m. 9 puslapių nuorodos, 2 socialiniai tinklai ir 1 nuoroda į savo mobiliąją programą).

 

[Patarimas #3] EMAIL MARKETING strategija, dėl kurios jūsų klientai nuolat tikrina savo šlamšto dėžutes

"Supreme" naujienlaiško registracija nesikartoja visoje jų svetainėje. Yra labai nedidelė nuoroda į jų naujienlaiškių sąrašo puslapį dviejose vietose:

  • Pagrindinio jų puslapio apačioje;
  • Jų "parduotuvės" puslapyje kelis mėnesius iki kitos kolekcijos išleidimo.

Naujienlaiskiu saraso kurimas

Kai užsiregistruosite Supreme naujienlaiškiui, Jūs gausite ... nieko!

Nerimas iš tikrųjų pradeda šnibždėti, kai laukiate bet kokio el. Laiško iš Supreme.

"Supreme" elektroninio pašto marketingo strategija iš tikrųjų klientus verčia nekantriai laukti kito naujienlaiškio.

Nenuostabu, kad "Supreme" naudoja savo naujienlaiškį kitaip nei dauguma pardavėjų. Po komplekto su viskuo, ką jie gamina, "Supreme" naujienlaiško registracija nėra normali.

Amžiuje, kai vartotojas yra bombarduojamas el. laiškais, siunčiant specialius pasiūlymus, pardavimus ir kitą turinį, "Supreme" savo naujienlaiškį naudoja kaip kitą įrankį, kuris pateikia pranešimą, kad "jūs persekiojate mus" savo rinkodaroje.

 

"Supreme" naudoja savo el. Pašto adresą dviem pagrindiniams tikslams:

1) pranešti vartotojams apie kas savaitinius prekių papildymus

 Naujienlaiskio uzsakymo forma Sumo

"Kiekvieną savaitę jums bus pranešta apie vietą, kurioje galėsite eiti, ir užsiregistruosite savo vietą ketvirtadienio eilėje. Kai gausite el. laišką, galėsite pereiti tiesiai į nurodytą vietą." - Aukščiausiasis "Reddit" forumas

Norėdami sukurti internetinę pašto adresų rinkimo formą savo svetainėje, galite naudoti "Sumo".

Norėdami įsitikinti, kad jų el. laiškai pasiekia klientų pašto dėžutės, "Supreme" naudoja specializuotą naujienlaiškių siuntimo programinę įrangą.

 

2) siųsti atrinktiems klientams išskirtinius naujienlaiškius 

Žinoma, kad "Supreme" siunčia žinutes ir atnaujinimus pasirinktai klientų grupei.  O tai, kaip jie sugalvojo šį sąrašą, yra paslaptis.

Supreme naujienlaiškio siuntimo taktika yra tokia paslaptis, kad kartais jie net nepateikia užsakymo patvirtinimo laiško. Dėl užsakymo patvirtinimų yra daugybė pokalbių internete:

Naujienlaiskio siuntimo paslaptis

Trumpai drūtai: Nedarykite taip kaip daro minios. Tiesiog todėl, kad 90% elektroninių parduotuvių atakuoja žmones elektroniniu šlamštu ir skatina registruotis, nereiškia, kad tai yra geriausia taktika kurti Jūsų  elektroniniui pašto sąrašui. Įsitikinkite, kad jūsų naujienlaiškio rinkodaros strategija atitinka jūsų prekės ženklą ("Supreme" siunčia naujienlaiškius tik  kai pristato savo naujas prekes ir "mistiniams" atrinktiems klientams).

 

[Patarimas #4] E komercijos "Lookbook" turinio rinkodaros strategija, kurią galite naudoti 3 dienos prieš naujos kolekcijos pristatymą

Trys dienos, prieš viešą kolekcijų pristatymą, "Supreme" savo tinklalapyje pradeda taip vadinamą "lookbook". Supreme neturi savo tinklalapyje "blogo"; Tačiau jų "lookbooks" klientams siūlo gražius vizualus su prekės ženklu, pavyzdžiui:

ekomercijos turinio rinkodara strategija

Kai "lookbook" paskelbiamas "Supreme" svetainėje, galite peržvelgti ir pamatyti, ką Supreme ketina pristatyti per ateinančius kelis mėnesius, tačiau Jūs nežinote, kada šios prekės ketina pasirodyti parduotuvėse. Iš esmės galite pamatyti visas prekes, kurias Supreme ketina išleisti ateinantį sezonu, išskyrus "bendradarbiavimo" ir "netikėtas" kolekcijas.

Vienas iš Supreme "Lookbook"  apie savo rudens / žiemos kolekciją (išleidžia dvi per metus):

 ekomercijos turinio rinkodaros strategija

 

"Lookbook" išleidimas prieš produkto pardavimą, sukuria didelį šurmulį socialinėje žiniasklaidoje ir pagrindinėse naujienų svetainėse, tokiose kaip "Vogue", "Highsnobiety", "Complex" ir "Hypebeast":

Supreme lookbook turinio strategija

 

 

Fanai sukuria internete didelį šurmulį apie "lookbooks", kad kuria "YouTube" vaizdo įrašus apžvelgiančius visą sezono kolekciją (pavaizduota aukščiau). Galite matyti, kad kai kurie iš šių vaizdo įrašų yra tokie populiarūs, kad jie gauna daugiau nei 100 000 "YouTube" peržiūrų.

Neskaitant sezoninių "lookbooks", "Supreme" pristato ir bendradarbiavimo "lookbooks" bendradarbiaudami su kitais aukščiausios klasės mados ir drabužių prekių ženklais. Vienas iš tokių bendradarbiavimo pavyzdžių "Louis Vuitton" / "Supreme lookbook", kurią "Supreme" padarė bendradarbiaujant su "Louis Vuitton":

Luis Vuitton Supreme bendradarbiavimas

Supreme naudoja savo "lookbooks", kad toliau perteiktų savo prekės ženklo išskirtinumą ir pagarbą.

Atkreipkite dėmesį, kaip nuotraukos vaizduoja tam tikrą "žinią", kuri dar labiau paskatintų klientus tapti prekės ženklo kultūros dalimi įsigyjant Supreme produktus.

Trumpai drūtai: Naudokite "lookbooks" kaip turinio rinkodaros strategijos dalį, kad galėtumėte sukurti aplink savo reklamos kampaniją šurmulį  ir socialinę sklaidą prieš pristatant naujus produktus ("Supreme" tai atlieka per savo dukart per metus "Fall / Winter" ir "Spring / Summer" lookbook, kurias jie išleidžia trys dienos prieš produktų pardavimą.)

 

[Patarimas #5]  "ĮŽYMYBIŲ INFLUENCER MARKETINGAS": Kaip pradėti bendradarbiauti su Lady Gaga, Kanye West, Drake ir Kate Moss

"Supreme" sukūrė savo prekės ženklą ir padidino susidomėjimą, susipažindami su įžymybėmis. Dešimtys įžymybių yra užfiksuotos dėvint rūbus su Supreme logotipu.

Jų drabužiai yra vertinami tokių didelių įžymybių, kaip:

  • Lady Gaga;
  • Kanye West;
  • Drake;
  • Kate Moss.

Izimybiu bendrdabiavimas su prekes zenklais Kate Moss

Kate Moss su Supreme Logotipu

Ladygaga Supreme bendradarbiavimas

Lady Gaga ir Supreme 

Taigi, kaip įtikinti garsenybę mėgti Jūsų produktą?

Vienas žodis. Autentiškumu.

 

"Supreme" garsenybių įtraukimas iš tikrųjų prasidėjo bendradarbiaujant su muzikos atlikėjais. 1990-aisiais "Supreme" pradėjo bendradarbiauti su muzikantais ir menininkais, kad įkvėptų savo kolekcijas. Supreme autentiškai sukuria santykius su muzikos vadybininkais, kad gautų pagreitį ir steigtų bendradarbiavimus.

Štai pirmasis "Supreme"  ir menininkų bendradarbiavimas (su vėlyvu grafiti menininku Rammellzee, kai atidarė savo Niujorko parduotuvę 1994 m.):

Rammellzee Supreme

Rankomis dekoruotos "Supreme trucker" kepuraitės su "Neon" debesimis, kuriuos padėjo sukurti "Rammellzee", yra vieni iš rečiausių "Supreme" produktų.

Po, bendradarbiavimo su "Rammellzee" , "Supreme" per ateinančius trejus dešimtmečius sukūrė dešimtys įžymių įkvėptų marškinėlių, džemperių ir kepurėlių. Kai muzikos įžymybės glaudžiai bendradarbiauja su Supreme, kad sukurtų jų įkvėptą drabužių kolekcija, atsiranda ryšys.

Įžymybės, dirbančio su Supreme,  jaučia autentiškumą, kylantį iš visko, ką išleido Supreme, ir jie gali pradėti dėvėti pačius produktus.

 

"Supreme" pagrindinė taktika padedanti pradėti bendrauti su pagrindinėmis įžymybėmis ir prekės ženklais yra:

  • Autentiškai sukurkite realius ryšius su prekės ženklu / įžymybe, su kuriais norite bendradarbiauti. Padedami jiems jų veikloje (lankydamiesi renginiuose, kuriuose jie yra, bendraudami per socialines žiniasklaidą ir t.t.);
  • Leiskite aktyviai dalyvauti kūrimo procese su jumis. Sukurkite produktą kartu;
  • Apibūdinkite darbo su jumis privalumus (didžiulę sklaidą, naujos rinkos atsiradimą ir pan.);
  • Užtikrinkite, kad prekių ženklai / įžymybės, kuriuos bandote pasiekti, atitiktų jūsų moralę, vertybes ir bendrą "kultūrą", kurią kuriate su savo prekės ženklu.

Jei atliksite šiuos keturis veiksmus teisingai, tuomet naudokitės pirmojo bendradarbio sėkme, kad gautumėte gauti savo antrą ir trečią, kad įžymybės reklamuotų Jūsų produkciją už Jus.

Trumpai drūtai: Pažvelkite į įžymybes, kuriomis jūsų tikslinė rinka žavisi, tada raskite būdų, kaip padėti jiems jų veikloje, kad autentiškai įgytumėte pasitikėjimą ir bendradarbiautumėte su jais ("Supreme" tai daro bendradarbiaujant su didžiausiomis įžymybėmis, tokiomis kaip Lady Gaga, Kanye West, Drake ir Kate Moss - visais menininkais, kuriais žavisi jų tikslinė rinka).

 

[Patarimas #6] Naudokitės šiuo "INSTAGRAM AUGIMO" įrankiu, kad užaugintumėte savo "Instagram" paskyrą iki 6 milijonų pasekėjų

"Supreme" Instagram įrašų, "mėgsta" vidurkis viršija 100 000, ir daugiau kaip 700 komentarų:

Supreme instagram megsta vidurkis

Siekiant išlaikyti prekės ženklo nuoseklumą, išskirtinumą ir paslaptį kiekvienam savo "Instagram" įrašui, "Supreme" naudoja paprastumą ir garsenybių patvirtinimus, kad didintų naujų pasekėjų skaičių.

Supreme Instagram paskyra 

Jie paskelbė savo pirmąjį "Instagram" įrašą 2013 m. Kovo mėn. Ir naudodamiesi socialinės žiniasklaidos platforma skelbia vaizdus iš savo "lookbooks" ir kad pabrėžtų jų bendradarbiavimus su įžymybėmis.

Jų geriausias hashtagas yra iš bendradarbiavimo su "Louis Vuitton" - #LVxSUPREME

Luis Vuitton Supreme hashtag

Prekinis ženklas bendradarbiavo su kitais garsiais prekiniais ženklais kaip., "Vans" (parodyta žemiau), "Nike", "Fila", "Levi" ir dešimtys kitų gerai žinomų prekių ženklų.

Vans bendradarbiavimas supreme"Supreme" išmoko bendradarbiauti su žinomais prekių ženklais ir paskatinti šį bendradarbiavimą "Instagram" pagalba. Sutelkiant dėmesį į vieną socialinio tinklo kanalo augimą (t.y. Instagram augimą), "Supreme" gali parodyti bendradarbiavimo partnerius, savo daugiau kaip šešių milijonų "Instagram" stebėtojų.  Taip sukurdami galimybes pritraukti daugiau ĮŽYMYBIŲ norinčių bendradarbiauti ir didinti savo "Instagram" paskyros sekėjų skaičių. 

Trumpai drūtai: Jūs negalite laimėti kiekviename socialinės žiniasklaidos kanale. Sutelkite dėmesį į vienos socialinės žiniasklaidos kanalo augimą ir tai, kaip rasti geriausiai jūsų verslui tinkamų pranešimų tipus. Mačiau kaip "HubSpot", daro tą patį, tačiau sutelkiant dėmesį į "Facebook" auditorijos augimą "Facebook" vaizdo įrašų pagalba ("Supreme" tai daro bendradarbiaudama su didžiaisiais prekių ženklai, pvz., "Vans", ir tai panaudoja kaip socialinę garantiją, kad didintų "Instagram" auditorijos augimą).

 

[Patarimas #7]  REKLAMOS PLAKATŲ kampanija, kurią galite paleisti, kad sukurtumėte beprotišką šurmulį

Vietoj standartinių PPC reklaminių kampanijų kaip dauguma drabužių prekinių ženklų daro, "Supreme" daro periodiškas populiarias reklamines kampanijas, kad išliktų tikri savo prekės ženklo išskirtinumui.

Kai reklaminė kampanija vyksta, "Supreme" klijuoja įžymybių plakatus tokius kaip "Kate Moss" vilkinčių rūbus su Supreme raudonu logotipu ant pašto dėžučių, pastolių ir panašiai, Niujorke ir kituose miestuose, kuriuose turi mažmeninės prekybos parduotuvių:

Kate plakatu reklama

 Tuomet "Supreme" kuria marškinėlius įkvėptus plakatų nuotraukų, kurie per ateinančius mėnesius bus parduoti "Supreme" gerbėjams. Šie marškinėliai yra vieni iš labiausiai geidžiamų prekių "Supreme" kolekcijoje.

Supreme reklaminiai marskineliai

Štai keletas "Supreme" garsiausių reklaminių plakatų kampanijų , kurios buvo per daugelį metų:

  • Raekwon & Elmo, 2005;
  • Dipset "Jim Jones & Juelz Santana, 2006;
  • Mike Tyson, 2007;
  • Kermit The Frog, 2008;
  • Lou Reed, 2009;
  • "Lady Gaga", 2011 m;
  • "Mobb Deep" prodigy, 2011 m;
  • Trys 6 Mafijos, 2012 m;
  • Kate Moss, 2012;
  • Neil Young 2015 m.

Išskyrus fotografavimo ir reklamos kampanijas, artimiausia Supreme skelbia reklamą per savo "užkulisinius" vaizdo įrašus, kuriuos galite rasti "random" nuorodoje jų svetainėje. Štai kaip tai atrodo:

Supreme uzskulisiniai video

Trumpai drūtai: Kai surasite reklaminę kampaniją, kuri veikia, visada ją kartokite ("Supreme" laikosi savo prekės ženklo tapatumo ir nuo 2005 m. vykdo fotografavimo ir plakatų reklamos kampanijas).

 

[Patarimas #8]  Paverskite savo klientus milijonieriais laikydamiesi šių dviejų E KOMERCIJOS rinkodaros taisyklių

Kiekvieną ketvirtadienį verslininkai renkasi "Supreme" parduotuvėse, kad gautų naujausią kolekcijos pristatymą. Internetinė parduotuvė išparduoda taip greitai, kad du vaikinai sukūrė "e-commerce robotą" "The Supreme Saint", kurį žmonės gali įsigyti šešiasdešimt minučių kiekvieną ketvirtadienį 9 val. Savo svetainėje.

2 ekomercijos taisyklesKetvirtadienį nuo 9 iki 10 val. galite sumokėti nuo 10 iki 100 dolerių, kad šie vaikinai nupirktų "Supreme" už jus. Tada 11 val., kai bus atidaryta Supreme internetinė parduotuvė, jų robotas prisijungs prie "Supreme" serverių su jūsų pirkinių sąrašu ir kredito kortelės numeriu ir užpildys jūsų užklausą greičiau negu kitas paprastas pirkėjas internetu.

Vienu metu šie vaikinai per penkias sekundes uždirbo 20 000 JAV dolerių, pardavinėdami 200 porų "Nike" / "Supreme air Jordan 5" sportinių batelių už 100 dolerių (tai ne "Air Jordan" kaina, tai kaina, kurią žmonės sumokėjo, kad pasinaudotų "The Supreme Saint bot" ir vėliau išleistų dar 200 JAV dolerių Air Jordan'ui.) 

Kitas roboto gamintojas, pavadintas "EasyCop Bot", parduodamas už  595 dolerius, žmonės jį gali naudoti patys. Iki 2016 m. vidurio daugiau nei 500 žmonių jį nusipirko, taip uždirbdami gamintojui beveik  300 000 USD

Priežastis, kodėl tokios papildomos programos yra tokios populiarios ir kodėl tiek daug perpardavėjų renkasi Supreme, todėl kad steigėjas James Jebbia vadovaujasi dviem paprastomis el. prekybos svetainių rinkodaros taisyklėmis:

  • Trūkumo: kiekvienas produktas parduodamas ribotais kiekiais
  • Nuoseklumas: nauji produktai yra prieinami tik ketvirtadieniais ir tik 11 valandą

Vadovaudamiesi šiomis dviem taisyklėmis, "Supreme" sukūrė kultūrą, kurioje klientai žino, kada sugrįžti ir žino, kad kiekvieną kartą jie suras kažką naujo. Ši strategija buvo tokia sėkminga, kad "Supreme" svetainėje 2016 m. buvo beveik milijardas puslapių peržiūrų, kai pasirodė Supreme logotipo apatinis trikotažas.

Akivaizdu, kad tai daugiausia dėl roboto veiksmų,  bet robotai iš tiesų padeda Supreme parduoti greičiau ir uždirbti daugiau pinigų. Jie dirba taip gerai, kad prekes kas savaitę parduoda vis greičiau (nuo 19 sekundžių iki 173 sekundžių).

Prekiu pardavimo greitis

 Perpardavėjai tada užkelia kainą ir pelnosi.

Perpadavejai pelnas ekomercijos"Supreme" stengiasi apriboti robotus, kad klientai, norintys dėvėti drabužius, galėtų juos nusipirkti (o ne tik pritraukti perpardavėjus), tačiau jų dviejų taisyklių strategija taip gerai veikė, kad perpardavimo rinka tapo nepaprastai pelninga.

"Wealthsimple", investicinė bendrovė Niujorke nustatė, kad jei parduosite 149 Supreme produktus, kurių vieno daikto vidutinis pelnas yra 67 JAV doleriai, jūs gausite 10 000 JAV dolerių pelną per metus. Jei tuomet investuosite 10 000 JAV dolerių kasmet, o rinka augs vidutiniškai 5,5% per metus, per 35 metus būsite milijonierius.

Investuocija supreme produktai

Dauguma e komercijos kompanijų negali pakartoti tokios matematikos savo klientams, nes jų verslo modeliui trūksta trūkumo principo ir nuoseklumo.

Trumpai drūtai: Jei norite pastovaus el. komercijos verslo modelio, kuriame kiekvieną savaitę parduosite visas savo prekes ir per trumpą laiką, apribokite savo tiekimą ir pristatykite savo naują produktą tuo pačiu metu dieną kiekvieną savaitę / mėnesį / metus (Supreme savo prekes pristato kasmet kiekvieną ketvirtadienį 11 val. Ribodamas tiekimą ir naujų produktų išmetimą į rinką.)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/webmar14/public_html/templates/g5_hydrogen/html/com_k2/templates/straipsniai/item.php on line 233
Skaityta 4199 kartų Redaguota Ketvirtadienis, 04 sausio 2018 11:36
Įvertinkite straipsnį
1 balsas

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/webmar14/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 471